Ontdek onze zonnepanelen gevels

Onze zonnepanelen gevels behalen maximaal rendement als ze op een plek hangen waar ze zoveel mogelijk zon krijgen. Ze worden opgehangen op plekken waar ze maximaal licht kunnen genereren. Echter is er de meeste vraag naar elektriciteit wanneer de zon laag staat, wanneer mensen ’s ochtends opstaan, of wanneer mensen in de winter binnen zitten.

Deze twee situaties combineren de zonnegevels van ZigZagSolar in één product!

Op basis van onze unieke constructie en uitvoering garanderen wij de laagste investeringskosten per gegenereerde kWh.

Vermindering gebruik fossiele grondstoffen

Vermindering gebruik fossiele grondstoffen

Door het gebruiken van de gevel als energieleverancier verminderen wij het fossiele brandstofgebruik.

Optimale oriëntatie

Optimale oriëntatie

Onze zonnegevels leveren energie wanneer dat het hardst nodig is. In de winter en tijdens korte en donkere dagen.

Ontwerpvrijheid

Ontwerpvrijheid

Ontelbare ontwerp mogelijkheden – van decoratief materiaal tot aanpasbare repetitiehoogte.

De ‘verdiengevel’

Een gevel kost traditioneel gezien alleen maar geld door een investering, het onderhoud, rente, kosten voor inspectie en risico. Een zonnegevel van ZigZagSolar levert u geld op.

Neem contact met ons op voor een berekening van de opbrengsten voor uw gebouw of download de whitepaper voor meer informatie!

Benieuwd naar de mogelijkheden van ZigZagSolar op het eigen ontwerp of bestaand gebouw?

Download dan onze whitepapers. Of neem direct contact met ons op om een adviesgesprek in te plannen.

Ongekende ontwerpmogelijkheden

Ongekende ontwerpmogelijkheden

Door het gebruik van verbogen zonnepanelen die op de zon gericht staan en gedecoreerde reflectiepanelen die gericht staan naar de omgeving.

Slimme engeneering

Slimme engeneering

Zorgt voor efficiënt materiaalgebruik en makkelijke montage. Voor schoonmaak-en onderhoudsactiviteiten van de zonnegevel wordt een opsluit-profiel aan de voorzijde van het PV-paneel gemaakt als stootrand bij onderhoud, inspectie en schoonmaak.

Bewezen technologie

Bewezen technologie

Gebruikt voor een stevig montage systeem van de gevel. Deze is gebaseerd op de bevestigingstechnieken van aluminium gevel casettes. Om een vlakke achterconstructie te garanderen worden horizontale en verticale profielen gebruikt. Hiermee kan de installatie ook veilig worden uitgevoerd.

De nieuwe generatie zonnegevels


De ZigZagSolar zonnegevel combineert twee situaties in één product.

Een zonnepaneel behaalt het maximale rendement als het gericht is naar de zon op het moment dat deze hoog staat: rond de middag en op de warmste dagen van het jaar.

Maar de vraag naar elektriciteit is het hoogst wanneer de zon lager staat: als iedereen 's morgens de dag opstart of in de winter liever binnen blijft. Juist dan willen we zoveel mogelijk van de beschikbare zonne-energie gebruik maken.

De ZigZagSolar zonnegevel combineert beide situaties in één product.

De zonnepanelen in de ‘Zig’ zijn gericht naar de zon voor het maximale rendement. De ‘Zag’ bestaat uit een decoratief paneel dat het zonlicht reflecteert naar de zonnepanelen zodat ook deze energie wordt omgezet in elektriciteit.

Gedurende elke maand van het stookseizoen levert een zonnepaneel in ZigZagSolar een hogere opbrengst dan een zonnepaneel op een plat dak. In december zelfs de dubbele hoeveelheid! Ideaal voor de combinatie met een warmtepomp of elektrisch rijden.
Zowel het hoge, directe zonlicht, als het lage, gereflecteerde licht, wordt door het zonnepaneel opgevangen.
Dit zorgt voor een 50% hoger elektrisch rendement in vergelijking met een verticale zonnegevel. Bijzonder is dat de ZigZagSolar tot 100% hoger rendement levert in december ten opzichte van zonnepanelen in een dak-opstelling. Dat komt mooi uit, want precies op dat moment van het jaar ligt de grootste uitdaging voor de energie-transitie.

Stappenplan

Zo gaan we te werk.

1. Kennismaking & Inventarisatie

Tijdens het eerste adviesgesprek brengen we uw behoeftes in kaart, daarnaast lichten wij toe wat de mogelijke opties zijn. Samen creëren we een zo duidelijk mogelijk beeld van uw wensen en behoeften. Zo kunnen er direct achter komen of ZigZagSolar bij uw project past.

2. Quickscan

Met de verzamelde info maken we een quikscan voor u. Hierin geven we u een duidelijk inzicht over wat ZigZagSolar voor u kan betekenen, wat de kosten zijn, de opbrengsten die u kunt verwachten en natuurlijk hoe het eruit kan komen te zien.

3. Details doorspreken

Wanneer u tevreden bent over de quikscan nemen we contact met u op om een vervolgplan te gaan maken. De stappen hierna betreffen meestal maatwerk. Hiermee zullen wij u volledig ontzorgen. Vervolgens zullen wij een passende offerte uitbrengen.

4. Project start

Wanneer u akkoord bent gegaan met de offerte zal het project starten. Wij zullen dan aan beginnen met het uitwerken van de details. Visueel en bouwtechnisch. Ook zorgen wij dat het aan alle wet- en regelgeving voldoet. Wij zorgen voor het projectmanagement en begeleiden bij de bouw van het project.

5. Uitvoering

Wij verzorgen de gehele projectbegeleiding. Het installeren van de panelen kan zonder ongemak voor de bewoners gedaan worden. Er hoeft niemand te verhuizen en wij waarborgen de privacy.

6. Oplevering

Een feestelijke opening van weer een nieuwe duurzame gevel!

7. Nazorg

Wij zullen u informatie blijven geven over het noodzakelijke onderhoud en de nodige installaties. Hierdoor kan de gevel optimaal blijven presteren. Wij staan altijd klaar om u te ondersteunen, Ook na het opleveren van de gevel.

E-mail

Telefoon

Telefoon

Contactformulier

Vul s.v.p. onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk hierop reageren.

Neem contact op voor een vrijblijvende quickscan. Zo verkrijgt u snel inzicht in wat ZigZagSolar voor uw vastgoed kan betekenen.