Veel gestelde vragen

De zonnepanelen met twee rijen zonnecellen hebben een breedte van 35 cm en een variable lengte, afhankelijk van het aantal toe te passen cellen. Voor zonnepanelen die 35 cm breed zijn, kan de herhalingshoogte van het systeem variëren tussen 48 en 72 cm. Voor panelen die 20 cm breed zijn met een enkele rij cellen, is de herhalingshoogte tussen 24 cm en 55 cm.

De meeste gevelplaat materialen zijn geschikt. Denk aan plaatmaterialen van Trespa, Rockpanel, Alucobond, Eternit, of aan glas en aluminium. Heeft u een ander materiaal in gedachten? Om zeker te zijn van de toepasbaarheid neemt u contact met ons op.

De zonnepanelen hebben een oppervlak dat bestaat uit gehard glas. Het beste kunt u de zonnepanelen reinigen met osmosewater. Otmosewater is water waarin geen mineralen en zouter meer aanwezig zijn. Hierdoor voorkomt u witte vlekken op de panelen die het rendement kunnen verlagen. Bovendien heeft dit osmosewater een sterker reinigend vermogen dan normaal leidingwater, omdat het een verbinding aangaat met het aanwezige vuil. Daardoor zal het zelfs vuil uit de porien van de zonnepanelen halen.