Woningbouwcorporaties

Bent u op zoek naar:

mogelijkheden om een comfortabele en veilige ruimte te bieden die voldoet aan klimaatdoelen?

mogelijkheden om een comfortabele en veilige ruimte te bieden die voldoet aan klimaatdoelen?

een oplossing die past binnen het budget van uw woningbouwcorporatie?

een oplossing die past binnen het budget van uw woningbouwcorporatie?

volledige ontzorging en begeleiding tijdens de implementatie en het gebruik?

volledige ontzorging en begeleiding tijdens de implementatie en het gebruik?

Een uitdaging waarbij wij u perfect kunnen ondersteunen


De nieuwe generatie zonnegevels is betaalbaar, eenvoudig, past in de omgeving en levert een goede rentabiliteit. De montage kan plaatsvinden zonder de privacy van de bewoners aan te tasten. Onze projecten bij bijvoorbeeld
ZOwonen en bij Wonen Limburg werden bijzonder gewaardeerd door zowel de woningbouwcorporatie als door de bewoners. Voor hen konden we verouderde flats een mooie en energieke facelift geven.
 


De zonnepanelen in de ‘Zig’ zijn gericht naar de zon voor het maximale rendement. De ‘Zag’ bestaat uit een decoratief paneel dat het zonlicht reflecteert naar de zonnepanelen zodat ook deze energie wordt omgezet in elektriciteit. Gedurende elke maand van het stookseizoen levert een zonnepaneel in ZigZagSolar een hogere opbrengst dan een zonnepaneel op een plat dak. In december zelfs de dubbele hoeveelheid! Ideaal voor de combinatie met een warmtepomp of voor elektrisch rijden.

Hoge opbrengst wanneer de vraag het hoogst is

De opbrengst van ZigZagSolar is in het voor- en najaar en winter aanzienlijk hoger dan die van de dak opstelling, op de momenten dat de energievraag hoog is. In elke maand van het stookseizoen is de opbrengst van een zonnepaneel in ZigZagSolar hoger dan de opbrengst van een zonnepaneel op een plat dak. Voor de toepassing van warmtepompen en elektrisch vervoer is dit een enorm voordeel.

 


De Duck-Curve beschrijft hoe de waarde van elektriciteit steeds meer afhangt van het tijdstip op de dag dat deze aangeboden of gevraagd wordt. 
Hoe meer zonnepanelen op een plat dak van een gebouw, hoe lager de waarde van elektriciteit op het midden van een zonnige
zomerse dag.


Zonnepanelen op platte daken leveren weinig zonne-energie in de vroege ochtend, late middag, herfst, winter en lente. De high-tech zonnegevel van ZigZagSolar kan juist in deze uren veel meer zonne-energie oogsten dan zonnepanelen op een plat dak. Gelijktijdig wordt daarmee de overbelasting van het elektriciteitsnet beperkt.

Download onze whitepaper

Laat hiernaast uw e-mailadres achter en wij sturen u gratis en vrijblijvend onze whitepaper toe.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

E-mail

Telefoon