Projecten

Onderstaand een impressie van de mogelijkheden van ZigZagSolar zonnegevels. Zo ziet u hoe een zonnegevel met het hoogst haalbare rendement met maximale ontwerpvrijheid ingezet kan worden. Hebt u een vraag over onze projecten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Verstegen Spices & Sauces

Zonnegevels benutten de verticale ruimte van het gebouw op een unieke en optimale wijze en bieden een effectieve energieopbrengst.

Gymzaal Rodaristraat Rotterdam

Een energieleverende zonnegevel goed voor tientallen jaren duurzame en goedkope elektriciteit van meer dan 3.000 kWh per jaar.

Dempsey Sittard

Twee gevels aan de Dempsey flat in Sittard zijn bekleed met ZigZagSolar. Een bijzonder project met een fantastisch resultaat.

Eisenhower Sittard

De grootste zonnegevel van Limburg! En levert 30.000 kWh per jaar aan zonne-energie.

Klomp Heerlen

De energie die de zonnepanelen opwekken zorgen voor de stroomvoorziening in de algemene ruimte.

Tiny House Almere

Een gezamenlijk project van ZigZagSolar en architect De Meeuw in Oirschot.

Energiestation in Oss

Met een elegante hoekoplossing.

Exacte voorspelling van rendement, situationeel berekend

ZigZagSolar heeft in samenwerking met TNO, TU Delft, TU/e, wereldwijd unieke simulatiesoftware ontwikkeld voor het ontwerp van zonnegevels.

Deze simulatiesoftware is succesvol gevalideerd in testwanden en commerciële gevels in Nederland en India. ZigZagSolar is de enige partij die een accurate voorspelling kan maken voor de gegarandeerde energieopbrengst van de zonnegevel.

Hierbij worden onder andere locatie, oriëntatie, horizon en omgeving als parameters in de berekeningen ingevoerd. Hiermee worden de hoeken, het aantal en de installatie van de panelen bepaald met als resultaat de best renderende zonnegevel voor een specifieke locatie.
Simulatie software energieopbrengst