VVE's

Wij ondersteunen u met de nieuwe generatie zonnegevels

Aan twee gevels van de Dempseyflat zijn in december 2021 in totaal
200 slanke zonnepanelen aangebracht die samen goed zijn voor een opbrengst van 16.000 kWh per jaar. Deze energie komt ten goede aan het gemeenschappelijke energieverbruik in de flat. Voor de bewoners betekent dit een mooie besparing op hun kosten voor elektriciteit.

Daarnaast kon de installatie voor de bewoners zonder ongemak plaatsvinden.
Een verhuizing was niet noodzakelijk en de privacy bleef behouden.
De bewoners van de Dempseyflat mochten zelf kiezen uit een aantal ‘street art’ varianten, die uitvergroot zijn op de ZigZagSolar zonnegevel.

Er is een weersbestendige print aangebracht op de decoratieve reflectie-panelen. De zonnepanelen presteren maximaal en kunnen gemakkelijker gerecycleerd worden. Deze werkwijze biedt de mogelijkheid om de mooiste kleuren toe te passen.

De Dempsey flat gevelrenovatie

 

ZigZagSolar biedt een betaalbare high-tech architectonische zonnegevel met een goede rentabiliteit voor een mooie woning waar u plezierig woont.

Hoge opbrengst wanneer de vraag het hoogst is

De opbrengst van ZigZagSolar is in het voor- en najaar en winter aanzienlijk hoger dan die van de dak opstelling, op de momenten dat de energievraag hoog is. In elke maand van het stookseizoen is de opbrengst van een zonnepaneel in ZigZagSolar hoger dan de opbrengst van een zonnepaneel op een plat dak. Voor de toepassing van warmtepompen en elektrisch vervoer is dit een enorm voordeel.

Duck curve

De Duck-Curve beschrijft hoe de waarde van elektriciteit steeds meer afhangt van het tijdstip op de dag dat deze aangeboden of gevraagd wordt.

Hoe meer zonnepanelen op een plat dak van een gebouw, hoe lager de waarde van elektriciteit op het midden van een zonnige zomerse dag.

Zonnepanelen op platte daken leveren weinig zonne-energie in de vroege ochtend, late middag, herfst, winter en lente. De high-tech zonnegevel van ZigZagSolar kan juist in deze uren veel meer zonne-energie oogsten dan zonnepanelen op een plat dak. Gelijktijdig wordt daarmee de overbelasting van het elektriciteitsnet beperkt.

Download onze whitepaper

Laat hiernaast uw e-mailadres achter en wij sturen u gratis en vrijblijvend onze whitepaper toe.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

E-mail

Telefoon