ZigZagSolar

Pionier & kampioen

Wim van de Wall
directeur

Visionair ingenieur Wim van de Wall is in 2010 gestart met de ontwikkelingen die nu resulteren in fantastisch gereedschap voor de energie-transitie. Dat hij een van de eersten was die op een innovatieve manier in deze markt stapte zegt iets over de pioniersmentaliteit en een sterke drang om het klimaatprobleem een halt toe te roepen.

Uiteindelijk heeft het geleid tot een product dat in 2021 zelfs het hoogste rendement van zonnegevels ter wereld heeft behaald. Dit is getest door de onafhankelijke kennisinstelling TNO in samenwerking met de TU/e op de SolarBEAT test faciliteit in Eindhoven.

Als we bekijken hoe razendsnel de groei van zonnepanelen op daken en in zonneparken is geweest in de afgelopen tien jaar, dan is het geen utopische gedachte om een soortgelijke exponentiële groei van zonnegevels te verwachten. Wij zijn klaar voor deze komende tien jaar.

Missie

Een serieuze en substantiële oplossing bieden voor het klimaatprobleem wereldwijd. Wij willen van de wereld een schonere, gezondere, mooiere, toekomstbestendige plek maken.

Een energieneutrale toekomst.

Visie

We hebben een oplossing ontwikkeld om ons doel te behalen: onze ZigZagSolar zonnegevels. Een concrete schaalbare oplossing, direct inzetbaar, zonder de nadelen van windmolens op zee, windmolens op land, zonneparken, kerncentrales, zonnepanelen op daken. Een oplossing die eenvoudig kan worden toegepast direct bij de gebruiker zonder belasting van het elektriciteitsnet en met een hoge opbrengst in de ochtend, avond, herfst, winter, lente.

Wij willen ervoor zorgen dat iedereen net zo gepassioneerd wordt over onze schone solar-energie als wij zijn. Door ons verhaal te vertellen willen we mensen laten zien dat er een mogelijkheid bestaat om het tij te keren.
Zonnepanelen gevel bij de klomp in Heerlen

Ons team

Wim van de Wall
 directeur

Frank Bartelen
 sales manager

Sandra Greven
mechanical engineer

Jeroen Boumans
bouwkundig projectleiderXin Xu
software engineer

Anita Stegwee
office manager, commerciële support

Renu George
R&D