ZigZagSolar

Pionier & kampioen

Wim van de Wall
directeur

Visionair ingenieur Wim van de Wall is in 2010 gestart met de ontwikkelingen die nu resulteren in fantastisch gereedschap voor de energie-transitie. Dat hij een van de eersten was die op een innovatieve manier in deze markt stapte zegt iets over de pioniersmentaliteit en een sterke drang om het klimaatprobleem een halt toe te roepen.

Uiteindelijk heeft het geleid tot een product dat in 2021 zelfs het hoogste rendement van zonnegevels ter wereld heeft behaald. Dit is getest door de onafhankelijke kennisinstelling TNO in samenwerking met de TU/e op de SolarBEAT test faciliteit in Eindhoven.

Als we bekijken hoe razendsnel de groei van zonnepanelen op daken en in zonneparken is geweest in de afgelopen tien jaar, dan is het geen utopische gedachte om een soortgelijke exponentiële groei van zonnegevels te verwachten. Wij zijn klaar voor deze komende tien jaar.

Missie

We gebruiken onze gepatenteerde reflectietechnologie om unieke en zeer efficiënte zonnegevels met een prachtige uitstraling te bouwen om daarmee iedereen te helpen met duurzame energie.

Visie

Wij willen een serieuze en substantiële oplossing bieden voor het klimaatprobleem en de wereld schoner, gezonder, mooier en toekomstbestendiger maken. Een energie-neutrale toekomst.
Om dit doel te bereiken hebben wij onze ZigZagSolar zonnegevels ontwikkeld. Een concrete en schaalbare oplossing, die eenvoudig direct bij de gebruiker kan worden toegepast zonder het elektriciteitsnet te belasten en met een hoge opbrengst in de ochtend, avond, herfst, winter, lente.
We willen ervoor zorgen dat iedereen net zo enthousiast wordt over onze schone zonne-energie als wij zijn. Door ons verhaal te vertellen, willen we mensen laten zien dat er een mogelijkheid is om het tij te keren.
Zonnepanelen gevel bij de klomp in Heerlen

Ons team

Wim van de Wall
 directeur

Frank Bartelen
 sales manager

Jeroen Boumans
bouwkundig projectleider

Archana Sakharwade
R&D expert

Eduardo López Almanza
projectleider

Xin Xu
software engineer

Anita Stegwee
office manager,
commerciële support

Renu George
R&D

Abhinav Damle
internship

Elise van der Wal
internship

 

 
Stylianos Balomenos
internship