Benieuwd naar de mogelijkheden van ZigZagSolar op het eigen ontwerp of bestaand gebouw?

Download een van onze whitepapers. Of neem direct contact met ons op om een adviesgesprek in te plannen.

Stappenplan

Zo gaan we te werk.

1. Kennismaking & Inventarisatie

Een eerste adviesgesprek waarin we uw behoeftes in kaart brengen en toelichten wat de mogelijkheden zijn. We creëren gezamenlijk een zo gedetailleerd mogelijk beeld van de wensen en kunnen u direct laten weten of ZigZagSolar passend is voor uw project.

2. Quickscan

Met de eerste informatie die we verzameld hebben maken we een quickscan. We geven u een compleet overzicht waarin u kunt vinden wat ZigZagSolar voor uw project kan betekenen, hoe het eruit kan komen te zien en welke kosten en opbrengsten u kunt verwachten.

3. Details doorspreken

Bent u enthousiast over onze quick-scan, dan nemen we graag contact met u op om een stappenplan voor het vervolg te maken. Wij hebben geleerd dat de stappen na de quickscan in de meeste gevallen maatwerk betreft. Wij zullen u naar wens volledig ontzorgen en brengen een passende offerte uit.

4. Project start

Na akkoord op de offerte start het project. Zodra het project gestart is gaan we aan de slag met de uitwerking van de details. Zowel visueel, bouwtechnisch als dat het aan alle wet- en regelgeving voldoet. Wij verzorgen het projectmanagement en begeleiden op de bouw.

5. Uitvoering

ZigZagSolar verzorgt de projectbegeleiding. De installatie kan voor de bewoners zonder ongemak plaatsvinden, verhuizing is niet noodzakelijk en privacy blijft behouden.

6. Oplevering

Een feestelijke opening van weer een nieuwe duurzame gevel!

7. Nazorg

Wij informeren u over wat er aan installatie en onderhoud noodzakelijk is, zodat de gevel optimaal blijft presteren. Indien nodig staan wij voor u klaar voor ondersteuning, ook na de oplevering van de gevel.