Projectontwikkelaars

ZigZagSolar heeft een gebouw-geïntegreerde zonnegevel ontwikkeld. Hiermee wordt officieel de hoogste elektriciteitsopwekking per vierkante meter gevel behaald terwijl het gebouw op een geweldige esthetische manier in de spotlight wordt gezet.

ZigZagSolar verhoogt op een eenvoudige wijze de aantrekkelijkheid en de waarde van uw gebouw. Dankzij de toepassing van ZigZagSolar kan in veel gevallen gebruik worden gemaakt van de stimuleringsmaatregelen voor duurzaam bouwen en kan zonder zorgen aan alle bouwregelgeving worden voldaan. De gebruikers van uw gebouw genieten van lagere kosten voor energie. 

Ons team heeft samen al meer dan 75 jaar ervaring in de bouw, in zonnegevels en in het simuleren van een nauwkeurige opbrengstberekeningen. 

Hoge opbrengst wanneer de vraag het hoogst is

De opbrengst van ZigZagSolar is in het voor- en najaar en winter aanzienlijk hoger dan die van de dak opstelling, op de momenten dat de energievraag hoog is. In elke maand van het stookseizoen is de opbrengst van een zonnepaneel in ZigZagSolar hoger dan de opbrengst van een zonnepaneel op een plat dak. Voor de toepassing van warmtepompen en voor elektrisch vervoer is dit een enorm voordeel.

Download onze whitepaper

Laat hiernaast uw e-mailadres achter en wij sturen u gratis en vrijblijvend onze whitepaper toe.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact

E-mail

Telefoon