Verstegen Spices & Sauces in Rotterdam heeft opmerkelijk mooie plannen voor de nabije toekomst. Het is de duurzame wens van Verstegen om drie van de vier gevels te benutten voor de opwekking van zonne-energie. Dit wordt op een bijzondere manier gerealiseerd!

Het betreft de aanpassing van de gevels van de bestaande Verstegen flat aan de Industrieweg 161 in Rotterdam. Deze is ingegeven door de noodzaak tot goede isolatie van dit kantoorgebouw en de wens tot energieopwekking op locatie.

Om zo veel mogelijk energie op te wekken wordt gebruik gemaakt van de zonnepanelen van ZigZagSolar in een aantrekkelijk design, mede ontworpen door GROUP A architects. Een nu al gasloos gebouw op weg naar een energie-neutrale toekomst. De montage is gepland later dit jaar en wordt verzorgd door onze partner Metadecor. Samen gaan we voor een geweldig resultaat!

Verstegen Spices & Sauces wil volledig CO2-neutraal worden en is bezig met een duurzame transformatie van de gehele plot, als onderdeel van de plannen voor het vergroenen van de Spaanse Polder.