Innovatielening

Wij zijn trots om mee te kunnen delen dat ZigZagSolar aanspraak heeft mogen maken op de Rabo Innovatielening, een financiering gericht op innovatie en ontwikkeling.

Wim van de Wall, directeur ZigZagSolar

“De zonnepanelen in ZigZagSolar leveren nog meer energie dan de zonnepanelen op het dak. We staan nog maar aan het begin van de ommekeer in de gevelbouw! Dankzij de innovatielening kunnen we onze prestaties verbeteren en mooie stappen zetten naar het succes met onze gepatenteerde ZigZagSolar-technologie. We kunnen niet wachten om de nieuwste ontwikkelingen met jullie te delen”.

Over ZigZagSolar

ZigZagSolar zonnegevels maken het mogelijk om in stedelijke omgevingen op een fraaie manier energie op te wekken. Het zijn de eerste gebouw-geïntegreerde zonnegevels die zowel maximaal rendement als volledige architectonische vrijheid bieden. Dé nieuwe generatie zonnegevels!

Michel Ziekman, Startup & Scale-up banker

“ZigZagSolar draagt door middel van een mooie innovatie bij aan de vermindering van het gebruik van fossiele grondstoffen en overbelasting van het elektriciteitsnet met een betaalbare oplossing. Ook Rabobank ziet de maatschappelijke noodzaak om te verduurzamen en kansen tot het opwekken van duurzame energie. Ik ben ervan overtuigd dat ZigZagSolar een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de energietransitie”.

 Over het Rabobank Startup & Scale-up Team

Startups en Scale-ups zijn door hun innovatiekracht vernieuwers van de economie, dragen in een belangrijke mate bij aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen en zijn een belangrijke motor voor de groei van de economie en werkgelegenheid in Nederland. Het Startup & Scale-up Team van Rabobank helpt ondernemers die geloven in deze zelfde missie duurzaam te groeien door het openstellen van (internationaal) netwerk, kennis en financiering. Kijk voor meer informatie op rabobank.nl/startup-scaleup.