• Op basis van onze unieke constructie en uitvoering garanderen wij de laagste investeringskosten per gegenereerde kWh.
  • De investering in de ZigZagSolar zonnegevel start bij 90 euro/m2 voor een turn-key geïnstalleerde gevel. Deze investering is berekend bovenop de prijs van een traditionele non-solar gevel, met een vergelijkbare architectonische kwaliteit.
  • Voor complexe gevels met speciale architectonische of energetische functionaliteiten komen de meerkosten neer op ongeveer 250 euro/m2.

Een traditionele gevel kost alleen maar geld door de investering, jaarlijkse kosten voor inspectie, onderhoud, reparatie, rente en risico. 

Een ZigZagSolar zonnegevel levert geld op:  

  • NPV (net present value) = positief; aantrekkelijke investering
  • IRR (internal rate of return) = 18%
  • ROI (return on investment) = 470%
  • Kostprijs van de geproduceerde elektriciteit = 0,06 euro/kWh. Deze prijs zal de komende 20 jaar niet stijgen!
    ZigZagSolar beschermt zo jarenlang tegen prijsstijgingen van elektriciteit.

Als u een gevel wilt renoveren of verduurzamen dan is een ZigZagSolar zonnegevel een interessante optie. In plaats van een conventionele gevel van steenstrips, composiet, aluminium of metselwerk, kiest u voor een buitenblad met een extra functie: geïntegreerde zonnepanelen. 
Zo kunt u uw (kop)gevel inzetten om duurzame stroom op te wekken. 
Deze gevel verdient zich tijdens de levensduur minimaal twee keer terug. En met de stijgende energieprijs wordt dat alleen maar meer.

Op termijn is een batterij-installatie eenvoudig tussen te schakelen om maximaal te profiteren van de zonne-energie. De prijzen van batterijen dalen snel en de ontwikkelingen gaan snel.  
Een investering in batterijen hoeft niet overhaast genomen te worden. De duurzame opbrengst van de gevel is in ieder geval minder dan de energie behoefte.