Team Klimaatneutraal Vastgoed Golfregio tekende een convenant voor een driejarige samenwerking. Samen komen we tot geïntegreerde oplossingen voor de beste resultaten bij het ontwerpen en bouwen voor energie-efficiëntie in gebouwen.

ZigZagSolar is er trots op deel uit te maken van dit team. Dit team zal Nederland in de Golfregio vertegenwoordigen met de beste producten, technologieën en diensten die Nederland biedt voor het bestrijden van klimaatverandering, luchtvervuiling, netcongestie en de hoge kosten voor energie in de gebouwde omgeving. We zullen toekomstbestendige gebouwen met een hoge waarde creëren. ZigZagSolar brengt gepatenteerde betaalbare architectonische hoogwaardige zonnegevels met goed rendement voor energiezuinig bouwen.

Dit project en zijn teamleden worden ondersteund en onderschreven door de Nederlandse overheid: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Ambassade en Consulaat-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden in de Verenigde Arabische Emiraten, Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Ministerie van Buitenlandse Zaken.