Ontdek onze zonnegevels

Een zonnepaneel behaalt zijn maximale rendement als het gericht is naar de zon op het moment dat deze maximaal licht genereert: tussen de middag en op de warmste dagen van het jaar. De vraag naar elektriciteit is echter het hoogst wanneer de zon lager staat: wanneer iedereen ’s morgens de dag opstart of in de winter liever binnenblijft.

De ZigZagSolar zonnegevel combineert deze twee situaties in één product!

Op basis van onze unieke constructie en uitvoering garanderen wij de laagste investeringskosten per gegenereerde kWh.

Vermindering gebruik fossiele grondstoffen

Vermindering gebruik fossiele grondstoffen

Door de gevel te gebruiken als energieleverancier reduceren we het gebruik van fossiele grondstoffen.

Optimale oriëntatie

Optimale oriëntatie

Levert energie als je het nodig hebt – ‘s-winters, tijdens korte en donkere dagen.

Ontwerpvrijheid

Ontwerpvrijheid

Talloze ontwerp mogelijkheden – van een aanpasbare repetitiehoogte tot volledige vrijheid in de keuze van het decoratieve materiaal.

De ‘verdiengevel’

Een traditionele gevel kost alleen maar geld door de investering, jaarlijkse kosten voor inspectie, onderhoud, reparatie, rente en risico. Een ZigZagSolar zonnegevel levert geld op.

Neem contact met ons op voor een berekening van de opbrengsten voor uw gebouw of download de whitepaper voor meer informatie!

Benieuwd naar de mogelijkheden van ZigZagSolar op het eigen ontwerp of bestaand gebouw?

Download een van onze whitepapers. Of neem direct contact met ons op om een adviesgesprek in te plannen.

Ongekende ontwerpmogelijkheden

Ongekende ontwerpmogelijkheden

door gebruik te maken van verborgen zonnepanelen gericht naar de zon en decoratieve reflectiepanelen gericht naar de omgeving.

Slimme engeneering

Slimme engeneering

zorgt voor efficiënt materiaalgebruik en eenvoudige assemblage. Voor onderhoud- en schoonmaakactiviteiten van de gevel wordt een opsluit-profiel aan de voorkant van het PV-paneel toegepast als stootrand bij inspectie, onderhoud en schoonmaak.

Bewezen technologie

Bewezen technologie

wordt gebruikt voor een solide gevel montage systeem, gebaseerd op bevestigingstechnieken van aluminium gevel cassettes. Horizontale en verticale profielen worden gebruikt om een vlakke achterconstructie te garanderen en een eenvoudige installatie mogelijk te maken.

De nieuwe generatie zonnegevels

De ZigZagSolar zonnegevel combineert twee situaties in één product:
De zonnepanelen in de gevel zijn gericht naar de zon. Het andere deel van de ZigZag bestaat uit een decoratief reflectie paneel dat het licht reflecteert zodat het alsnog omgezet wordt in energie. Met deze opstelling kan het maximale rendement worden gegenereerd en gedurende het hele jaar gebruik worden gemaakt van het zonlicht.
Zowel het hoge, directe zonlicht, als het lage, gereflecteerde licht, wordt door het zonnepaneel opgevangen.
Dit zorgt voor een 50% hoger elektrisch rendement in vergelijking met een verticale zonnegevel. Bijzonder is dat de ZigZagSolar tot 100% hoger rendement levert in december ten opzichte van zonnepanelen in een dak-opstelling. Dat komt mooi uit, want precies op dat moment van het jaar ligt de grootste uitdaging voor de energie-transitie.

Stappenplan

Zo gaan we te werk.

1. Kennismaking & Inventarisatie

Een eerste adviesgesprek waarin we uw behoeftes in kaart brengen en toelichten wat de mogelijkheden zijn. We creëren gezamenlijk een zo gedetailleerd mogelijk beeld van de wensen en kunnen u direct laten weten of ZigZagSolar passend is voor uw project.

2. Quickscan

Met de eerste informatie die we verzameld hebben maken we een quickscan. We geven u een compleet overzicht waarin u kunt vinden wat ZigZagSolar voor uw project kan betekenen, hoe het eruit kan komen te zien en welke kosten en opbrengsten u kunt verwachten.

3. Details doorspreken

Bent u enthousiast over onze quick-scan, dan nemen we graag contact met u op om een stappenplan voor het vervolg te maken. Wij hebben geleerd dat de stappen na de quickscan in de meeste gevallen maatwerk betreft. Wij zullen u naar wens volledig ontzorgen en brengen een passende offerte uit.

4. Project start

Na akkoord op de offerte start het project. Zodra het project gestart is gaan we aan de slag met de uitwerking van de details. Zowel visueel, bouwtechnisch als dat het aan alle wet- en regelgeving voldoet. Wij verzorgen het projectmanagement en begeleiden op de bouw.

5. Uitvoering

ZigZagSolar verzorgt de projectbegeleiding. De installatie kan voor de bewoners zonder ongemak plaatsvinden, verhuizing is niet noodzakelijk en privacy blijft behouden.

6. Oplevering

Een feestelijke opening van weer een nieuwe duurzame gevel!

7. Nazorg

Wij informeren u over wat er aan installatie en onderhoud noodzakelijk is, zodat de gevel optimaal blijft presteren. Indien nodig staan wij voor u klaar voor ondersteuning, ook na de oplevering van de gevel.

E-mail

Telefoon

Telefoon

Contactformulier

Vul s.v.p. onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk hierop reageren.

Neem contact op voor een vrijblijvende quickscan. Zo verkrijgt u snel inzicht in wat ZigZagSolar voor uw vastgoed kan betekenen.